Personvernerklæring for Paxful, Inc.

Paxful, Inc. (også referert til som «Paxful», «vi», «oss» eller «vår») tar skritt for å forbedre personvernet ditt. I denne personvernerklæringen («erklæringen»), beskriver vi typene personlige opplysninger som vi kan samle inn fra deg i samband med din bruk av nettsiden vår, inkludert men ikke begrenset til https://paxful.com/, Paxful-lommeboken, vår bitcoin-handelsplattform på nett, mobilapper, sosiale mediesider eller andre eiendommer på nett (samlet kalt «nettsiden»), eller når du bruker noen av produktene, tjenestene, innholdet, funksjonene, teknologiene eller funksjonene som vi tilbyr (samlet kalt «tjenestene»).

Disse retningslinjene er utformet for å hjelpe deg med å lære om vår personvernpraksis og forstå personvernvalgene dine når du bruker nettstedet og tjenestene våre. Vær oppmerksom på at tjenestene vi tilbyr kan variere fra region til region.

Den engelskspråklige versjonen av denne personvernerklæringen skal regnes som den originale og gjeldende uansett formål. Hvis det er noen motsetning mellom hva den engelskspråklige versjonen av personvernerklæringen sier og hva en oversettelse sier, er den engelskspråklige versjonen gjeldende.

Personlige opplysninger som vi samler inn

Vi samler inn opplysninger som angår deg («personlige opplysninger») i forbindelse med din bruk av nettsiden, våre tjenester eller annet i sammenheng med vår relasjon med deg. Typer personlige opplysninger som vi kan innhente fra deg kan inkludere:

Biografiske data som blant annet:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Land
  • Fullstendig adresse
  • Fødselsdato

Paxful-kontodetaljer som for eksempel:

  • Brukernavn
  • Brukerprofilinformasjon i «bio»-delen
  • Profilbilde
  • Registreringsdato
  • Standardvaluta
  • Tidssone
  • Standardspråk

Paxful-kontoaktivitet som for eksempel:

  • Handelschatmeldinger (som kan inneholde finansielle opplysninger hvis du oppgir dem til selgere)
  • Handelschatvedlegg
  • Handelsaktivitet
  • Transaksjonshistorikk
  • Affiliatenavn
  • Affiliate-ID
  • Affiliatelenke
  • Affiliatetransaksjoner
  • Opprettede tilbud
  • Tilbudsvilkår
  • Handelsanvisninger
  • Kontovarsler
  • Kontostatus

Data relatert til din lommebok med digitale aktiva, blant annet:

  • Private nøkler
  • Offentlige nøkler
  • Lommeboksaldo
  • Mottatte transaksjoner
  • Sendte transaksjoner

Innsamlede opplysninger i forbindelse med overholdelse av regler og standarder av «Know Your Customer» (KYC), inkludert:

  • ID utstedt av myndighetene
  • Bevis på adresse
  • Bilder, hvis du velger å gi det til oss
  • Video, hvis du velger å gi det til oss

Bruksdata om nettsiden og enheten, inkludert:

  • IP-adresser
  • Informasjonskapsel-ID og/eller andre enhetsidentifikatorer
  • Informasjon relatert til din tilgang til nettsiden, som enhetskarakteristikker, dato og tid
  • Språkvalg
  • Informasjon om handlinger som tas mens nettsiden brukes

Hvordan vi bruker dataene dine

Forretningsformålene for hvilke vi samler inn, bruker, bevarer og deler dine personlige opplysninger kan inkludere:

  • For å tilby tjenester gjennom å drifte nettsiden, inkludert å:
    • Registrere, opprette og vedlikeholde kontoen din;
    • Autentisere identiteten og/eller din tilgang til en konto eller hjelpe selgere med å verifisere identiteten din;
    • Initiere, legge til rette for, behandle og/eller utføre transaksjoner;
    • Kommunisere med deg angående din konto eller noen av tjenestene du bruker;
    • Utføre kredittverdighet, KYC eller andre liknende vurderinger;
    • Evaluere søknader; eller
    • Sammenlikne informasjon for nøyaktighet og verifiseringsformål.
  • For å håndtere risiko og beskytte deg, andre personer og nettsiden og tjenestene.
  • For å gi en personlig tilpasset opplevelse og implementere preferansene dine.
  • For å bedre forstå kundene og hvordan de bruker og samhandler med nettsiden og tjenestene på.
  • For å markedsføre til deg.
  • For å gi personlig tilpassede tjenester, tilbud og kampanjer på nettsiden og tredjeparts nettsider.
  • For å gi deg stedsspesifikke valg, funksjonaliteter og tilbud.
  • For å overholde våre retningslinjer og forpliktelser, inkludert, men ikke begrenset til avsløringer og responser som svar på forespørsler fra politimyndigheter og/eller regulatorer i samsvar med gjeldende lov, regel, forskrift, rettslig eller statlig orden, regulatorisk myndighet av kompetent jurisdiksjon, oppdagelsesforespørsel eller lignende juridisk prosess.
  • For å løse tvister, samle inn gebyrer eller feilsøke problemer.
  • For å tilby kundeservice til deg eller på noen annen måte kommunisere med deg.
  • For å håndtere virksomheten vår.

Vi kan også behandle personlige opplysninger for andre formål, basert på ditt samtykke når påkrevd av gjeldende lov.

Kilder som vi samler inn personlige opplysninger fra

Vi samler inn personlige data fra en rekke kilder, inkludert

  • Direkte fra deg: Vi samler inn personlige data direkte fra deg når du bruker vår nettside eller tjenester, kommuniserer med oss eller samhandler direkte med oss.
  • Fra tjenesteleverandører og/eller databehandlere som bistår oss i å forsyne nettsiden eller tjenestene: Vi kan engasjere tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å legge til rette for nettstedet eller tjenestene til deg, i vår retning og på våre vegne. Disse tjenesteleverandørene kan samle inn informasjon om deg og gi den til oss.
  • Fra andre brukere på Paxful-nettsiden eller fra affiliates som er integrert med Paxful-nettsiden eller -tjenestene: Andre brukere kan forsyne oss med informasjon om deg i forbindelse med transaksjoner eller chat-samtaler. Affiliates kan også forsyne informasjon til oss om deg knyttet til dine interaksjoner eller transaksjoner med slike affiliates.
  • Fra tredjeparter som kan hjelpe oss med å verifisere identiteter, forebygge svindel og beskytte sikkerheten til transaksjoner.
  • Fra tredjeparter som kan hjelpe oss med å evaluere din kredittverdighet eller økonomiske stilling.
  • Fra tredjeparter som kan hjelpe oss med å analysere personlige opplysninger, forbedre nettsiden eller tjenestene eller din opplevelse på den, markedsføre produkter eller tjenester, eller tilby kampanjer og tilbud til deg.
  • Fra sosiale medieplattformer dersom du samhandler med oss gjennom sosiale medier.

Hvordan vi deler data

Under visse forhold kan vi utlevere visse personlige data med andre personer. Kategoriene av mennesker som vi kan dele personlige data med inkluderer:

  • Tjenesteleverandører og/eller databehandlere: Vi kan dele personopplysninger med tredjeparts tjenesteleverandører som utfører tjenester og funksjoner i vår retning og på våre vegne. Disse tredjeparts tjenesteleverandørene kan for eksempel gi deg tjenester, bekrefte identiteten din, bistå i behandlingen av transaksjoner, sende deg annonser for våre produkter og tjenester eller gi kundestøtte.
  • Andre transaksjonsparter, som f.eks. selgere: Vi kan dele informasjon med de andre deltakerne i transaksjonene dine, inkludert andre brukere som du kjøper den digitale eiendelen fra.
  • Finansielle institusjoner og andre selskaper som er involvert i å hjelpe deg med å foreta betalinger i forbindelse med transaksjoner
  • Affiliates som mottar henvisninger fra nettsiden vår
  • Andre tredjeparter for våre virksomhetsformål eller som tillatt eller påkrevd av lov, inkludert:
    • For å etterkomme juridiske, regulatoriske eller kontraktuelle forpliktelser, eller med en eventuell lovlig eller regulatorisk prosess (som f.eks. en gyldig rettskjennelse eller stevning);
    • For å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav;
    • I respons ti len forespørsel av et myndighetsorgan som f.eks. politi eller en rettsordre;
    • For å håndheve våre vilkår for bruk av nettstedet vårt eller våre interne retningslinjer;
    • For å forhindre fysisk skade eller økonomisk tap i forbindelse med en undersøkelse av mistenkt eller faktisk ulovlig aktivitet, eller for på en annen måte å beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet;
    • For å legge til rette for et kjøp eller salg av hele eller deler av Paxfuls virksomhet. For eksempel ved å dele data med et selskap som vi planlegger å slå oss sammen med eller bli anskaffet av; eller
    • For å støtte våre revisjonser, overholdelse av regler og standarder og eierstyring og selskapsledelse.

Internasjonale dataoverføringer

Vær oppmerksom på at vi kan overføre personopplysninger vi samler inn om deg til andre land enn landet der informasjonen opprinnelig ble samlet inn. Disse landene har kanskje ikke de samme databeskyttelseslovene som landet der du opprinnelig ga informasjonen. Når vi overfører personopplysningene dine til andre land, iverksetter vi tiltak som er utformet for å sikre at overføringen er i samsvar med gjeldende lov.

Informasjonskapsler og nettannonsering

  • En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettsiden lagrer på PC-en eller mobilenheten din når du besøker den nettsiden.
  • Nettsiden vår bruker informasjonskapsler og sporingsteknologier for å drive og for å foreta målrettet annonsering som kan kan være av interesse for deg. For mer informasjon, kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler.
  • Paxful kan samarbeide med tredjeparts annonsenettverk for å enten vise reklame på Paxful-nettstedet eller på tredjeparts nettsteder. Disse nettstedene og tredjeparts annonsenettverk styres ikke av Paxful. Annonsenettverkspartnere bruker datateknologier til å samle inn informasjon om nettaktivitetene dine for å gi deg målrettet annonsering basert på interessene dine. Hvis du ikke ønsker å få denne informasjonen brukt med det formål å vise deg målrettede annonser, kan du kanskje velge dem bort ved å besøke:

Vær oppmerksom på at dette ikke melder deg ut av å motta reklame; Du vil fortsette å motta generiske annonser som ikke er basert på dine spesifikke interesser. Du kan kontrollere bruken av informasjonskapsler på det enkelte nettlesernivået. Hvis du avviser informasjonskapsler, kan du fortsatt bruke nettstedet vårt, men din evne til å bruke enkelte funksjoner eller områder på nettstedet vårt kan være begrenset.

Datalagring

Vi beholder personopplysninger i den perioden som er nødvendig for formålene de ble samlet inn for, eller for slike perioder som kreves av gjeldende lov. Dette kan innebære å beholde personopplysninger i perioder etter en transaksjon. Vi legger inn en innsats for å slette personopplysningene dine når de ikke lenger er nødvendig for noen av forretningsformålene som er beskrevet ovenfor.

Datasikkerhet

Paxful har implementert sikkerhetstiltak som er utformet for å beskytte personopplysningene dine, inkludert tiltak som er utformet for å forhindre tap av personopplysninger, misbruk og uautorisert tilgang og offentliggjøring. Paxful kan likevel ikke ikke sikre eller garantere sikkerheten eller konfidensialiteten til informasjonen du overfører eller mottar fra oss via internett eller trådløs tilkobling. Overføring av data via internett medfører alltid en viss risiko, selv om Paxful gjør en innsats for å beskytte data når de har mottatt dem.

Barn under 18 år

Paxfuls nettsted er ikke ment for barn under 18 år. Vi samler ikke bevisst inn data fra barn under 18 år uten bekreftet samtykke fra foreldrene. Hvis vi får vite at vi har samlet inn informasjon, inkludert personopplysninger, fra en person under 18 år uten foreldrenes samtykke, sletter vi denne informasjonen umiddelbart.

Endringer til personvernerklæringen

Paxful forbeholder seg retten til å endre denne erklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om endringer i denne erklæringen ved å legge ut en revidert versjon av denne erklæringen her, via e-post eller ved hjelp av et fremtredende varsel på Paxful-nettsidens hjemmeside. Vi anbefaler at du med jevne mellomrom sjekker nettstedet for eventuelle endringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne erklæringen eller ønsker å gjøre en forespørsel til oss vedrørende de personlige opplysningene eller personvernet, kan du kontakte oss på: [email protected]

EEA-addendum

Følgende avsløringer gjelder for, og er utelukkende ment for personer som bor innenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).

Datacontroller

Controlleren for dine personlige opplysninger er Paxful, Inc.

Lovlige grunnlag for behandling av personlige opplysninger

  • I den grad vi bruker personopplysninger til å utføre kontraktsmessige forpliktelser eller forespørsler fra deg i forbindelse med en kontrakt, er artikkel 6(1)(b) i Den generelle databeskyttelsesforordningen («GDPR») det juridiske grunnlaget for vår databehandling.
  • I den grad vi bruker personopplysninger til å overholde en juridisk forpliktelse i henhold til EU- eller medlemsstatens lov, er artikkel 6(1)(c) i GDPR det juridiske grunnlaget for vår databehandling.
  • I den grad vi bruker personopplysninger til å beskytte de kritiske interessene til individer, er artikkel 6(1)(d) i GDPR det juridiske grunnlaget for vår databehandling.
  • I den grad vi bruker personopplysninger i jakten på våre legitime forretningsinteresser, er artikkel 6(1)(f) i GDPR det juridiske grunnlaget for vår databehandling. En liste over våre legitime forretningsinteresser er i delen ovenfor som heter «Hvordan vi bruker dataene dine».

Europeiske databeskyttelsesrettigheter

Europeisk lov gir deg visse rettigheter med hensyn til dine personlige opplysninger, som f.eks.:

  • Retten til å be om tilgang til og rettelse av dine personlige opplysninger.
  • Retten til å be om at Paxful sletter visse personlige opplysninger om deg.
  • Retten til dataportabilitet, som inkluderer retten til å be om at visse personopplysninger du har gitt oss overføres fra oss til en annen databehandlingsansvarlig.
  • Retten til å når som helst trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt Paxful om å samle inn, bruke eller dele dataene dine. Vær oppmerksom på at tilbaketrekking av samtykke ikke påvirker lovligheten av Paxfuls behandling av dine personopplysninger før du trekker det tilbake.
  • Retten til å protestere mot Paxfuls behandling av dine personopplysninger, basert på grunnlag som er spesifikke for din spesielle situasjon.
  • Retten til å be om at Paxful begrenser behandlingen av dine personopplysninger dersom visse lovbestemte vilkår for begrensning er oppfylt.
  • Retten til å sende inn en klage til en europeisk tilsynsmyndighet.

Vær oppmerksom på at gjeldende lov kan gi unntak fra noen av disse rettighetene, tillate Paxful å avslå forespørselen din eller tillate Paxful å forlenge perioden som den kan agere på forespørselen din. Paxful kan også kontakte deg for å bekrefte identiteten din, som tillatt ved lov, før de agerer på forespørselen din. For å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss som angitt i avsnittet ovenfor som heter «Kontakt oss».

Internasjonale overføringer

Vi kan overføre personopplysninger knyttet til EØS-innbyggere til land som ikke er funnet av EU-kommisjonen for å gi tilstrekkelig beskyttelse, inkludert USA. For slike overføringer implementerer Paxful sikkerhetstiltak som er utformet for å sikre at personopplysningene dine mottar et tilstrekkelig beskyttelsesnivå. Hvis du befinner deg i EØS, vil Paxful bare overføre personopplysningene dine dersom: landet som personopplysningene skal overføres til har fått en beslutning om tilstrekkelighet fra EU-kommisjonen; mottakeren av personopplysningene befinner seg i USA og har sertifisert til US-EUs «vern av privatlivets fred»; Paxful har satt på plass egnede sikkerhetstiltak i forbindelse med overføringen, for eksempel ved å inngå EUs standard kontraktsklausuler med mottakeren, eller; hvis et gjeldende lovbestemt unntak fra GDPRs generelle overføringsforbud gjelder. For å få en kopi av mekanismene som Paxful har utført for å støtte sine overføringer av personopplysninger utenfor EØS, kan du kontakte oss som angitt i delen «Kontakt oss».

California-addendum

Følgende utleveringer gjelder for, og er utelukkende ment for personer som bor i delstaten California.

Dine personvernrettigheter i California

I den grad vi avslører visse personlige, identifiserbare opplysninger om deg til tredjeparter som bruker dem til sine direkte markedsføringsformål, har du rett til å be om ytterligere informasjon om mottakerne av opplysningene dine. For å utøve denne retten, vennligst kontakt oss som beskrevet i avsnittet ovenfor, kalt «Kontakt oss».

Ikke spor utlevering

Nettsiden vår er ikke designet for å svare på «Ikke spor»-signaler eller -forespørsler.

Facts What does Paxful do with your personal information?
Why?

Financial companies choose how they share your personal information. Federal law gives consumers the right to limit some but not all sharing. Federal law also requires us to tell you how we collect, share, and protect your personal information. Please read this notice carefully to understand what we do.

What?

The types of personal information we collect and share depend on the product or service you have with us. This information can include:

  • Social Security number or account balances
  • Payment history or transaction history
  • Credit history or credit scores

When you are no longer our customer, we continue to share your information as described in this notice.

How?

All financial companies need to share customers' personal information to run their everyday business. In the section below, we list the reasons financial companies can share their customers' personal information; the reasons Paxful chooses to share; and whether you can limit this sharing.


Reasons we can share your personal information

Does Paxful share?

Can you limit this sharing?

For our everyday business purposes - such as to process your transactions, maintain your account(s), respond to court orders and legal investigations, or report to credit bureaus

Yes

No

For our marketing purposes - to offer our products and services to you

Yes

No

For joint marketing with other financial companies

Yes

No

For our affiliates' everyday business purposes - information about your transactions and experiences

Yes

No

For our affiliates' everyday business purposes - information about your creditworthiness

No

We don't share

For nonaffiliates to market to you

No

We don't share

Questions?

Go to www.paxful.com

Who we are

Who is providing this notice?

The privacy notice is provided by Paxful and is applicable to your personal Paxful account.

What we do

How does Paxful protect my personal information?

To protect your personal information from unauthorized access and use, we use security measures that comply with federal law. These measures include computer safeguards and secured files and buildings.

How does Paxful collect my personal information?

We collect your personal information, for example, when you

  • open an account or provide account information
  • give us contact information or make a transfer
  • use your Paxful account to send or receive funds

We also collect personal information from others, such as credit bureaus, affiliates, and other companies.

Why can’t I limit all sharing?

Federal law gives you the right to limit only

  • sharing for affiliates' everyday business purposes — information about your creditworthiness
  • affiliates from using your information to market to you
  • sharing for nonaffiliates to market to you

State laws and individual companies may give you additional rights to limit sharing. See below for more on your rights under state law.

Definitions

Affiliates

Companies related by common ownership or control. They can be financial and nonfinancial companies.

  • Our affiliates include companies under common control of Paxful Holdings, Inc.

Nonaffiliates

Companies not related by common ownership or control. They can be financial and nonfinancial companies.

  • Nonaffiliates with which we share personal information include service providers that perform services or functions on our behalf.

Joint marketing

A formal agreement between nonaffiliated financial companies that together market financial products or services to you.

  • Our joint marketing partners include financial companies.

Other important information

We may transfer personal information to other countries, for example, for customer service or to process transactions.

California: If your Paxful account has a California mailing address, we will not share personal information we collect about you except to the extent permitted under California law.

Vermont: If your Paxful account has a Vermont address, we will not share personal information we collect about you with nonaffiliates unless the law allows or you provide authorization.