Paxful, Inc. -yhtiön Tietosuojailmoitus

Paxful, Inc. (viitataan myös nimellä "Paxful", "me" tai "meidän") toteuttaa toimia yksityisyytesi suojaamiseksi. Tässä Tietosuojailmoituksessa (”Ilmoitus”) kuvataan, minkä tyyppisiä henkilötietoja voimme kerätä verkkosivustojemme käytön yhteydessä, mukaan lukien muun muassa https://paxful.com/ , Paxful-lompakko, bitcoin-verkkokaupankäyntialusta, mobiilisovellus, sosiaalisen median sivut tai muut verkko-ominaisuudet (yhdessä "Verkkosivusto"), tai kun käytät mitä tahansa tarjoamistamme tuotteista, palveluista, sisällöstä, ominaisuuksista, tekniikoista tai toiminnoista (yhdessä "Palvelut").

Tämän ilmoituksen tarkoituksena on auttaa sinua saamaan tietoa tietosuojakäytännöistämme ja auttaa sinua ymmärtämään tietosuojavalintasi käyttäessäsi Verkkosivustoamme ja Palveluitamme. Huomaa, että palvelutarjontamme voi vaihdella alueittain.

Kaikissa tarkoituksissa tämän tietosuojailmoituksen englanninkielinen versio on alkuperäinen, voimassa oleva asiakirja. Jos tämän tietosuojailmoituksen englanninkielisen version ja minkä tahansa muun käännöksen välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio hallitsee ja sitä sovelletaan.

Keräämämme henkilötiedot

Keräämme sinuun liittyviä tietoja ("Henkilötiedot") käyttäessäsi Verkkosivustoa, Palveluitamme tai muuten suhteessamme sinuun. Henkilötietotyypit, joita saatamme saada sinulta, voivat olla:

Henkilötiedot, mukaan lukien:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Valtio
  • Koko osoite
  • Syntymäaika

Paxful-tilitiedot, mukaan lukien:

  • Käyttäjänimi
  • Käyttäjäprofiilin tiedot Bio-osiossa
  • Profiilikuva
  • Liittymispäivä
  • Oletusvaluutta
  • Aikavyöhyke
  • Oletuskieli

Paxful-tilin toiminta, mukaan lukien:

  • Kauppachatin viestit (jotka saattavat sisältää taloudellisia tietoja, jos annat niitä myyjille)
  • Kauppachatin liitteet
  • Kaupankäyntitoiminta
  • Tapahtumahistoria
  • Kumppanin nimi
  • Kumppanin tunnus
  • Kumppanuuslinkki
  • Kumppanitapahtumat
  • Luodut tarjoukset
  • Tarjousehdot
  • Kauppaohjeet
  • Tilin ilmoitukset
  • Tilin tila

Digitaalisten varojen lompakkoon liittyvät tiedot, mukaan lukien:

  • Yksityiset avaimet
  • Julkiset avaimet
  • Lompakon saldo
  • Vastaanotetut kauppatapahtumat
  • Lähetetyt kauppatapahtumat

Asikkaan tunnistamisvelvoitteen (KYC) noudattamisen yhteydessä kerätyt tiedot, mukaan lukien:

  • Valtion myöntämä henkilöllisyystodistus
  • Todiste osoitteesta
  • Valokuvia, jos päätät toimittaa niitä meille
  • Videot, jos päätät toimittaa niitä meille

Laitteen ja verkkosivuston käyttötiedot, mukaan lukien:

  • IP-osoitteet
  • Evästetunniste ja/tai muut laitetunnisteet
  • Tietoja verkkosivuston käytöstäsi, kuten laitteen ominaisuudet, päivämäärä ja kellonaika
  • Kieliasetukset
  • Tiedot Verkkosivuston käytön aikana toteutetuista toimista

Kuinka käytämme tietojasi

Liiketoimintatarkoitukset, joita varten keräämme, käytämme, säilytämme ja jaamme Henkilötietojasi, voivat olla:

  • Palvelujen tarjoaminen Verkkosivustoa ylläpitämällä, mukaan lukien:
    • Tilisi rekisteröinti, luonti ja ylläpito;
    • Henkilöllisyytesi ja/tai tilin käyttöoikeutesi tunnistaminen tai myyjien auttaminen henkilöllisyytesi todentamisessa;
    • Maksutapahtumien aloittaminen, mahdollistaminen, käsittely ja/tai suorittaminen,
    • Kommunikointi kanssasi tiliisi tai käyttämiisi Palveluihin liittyen,
    • Luottokelpoisuuden, asiakkaan tuntemisen (KYC) tai muiden vastaavien tarkastusten suorittaminen,
    • Sovellusten arviointi; tai
    • Tietojen vertailu tarkkuuden ja todentamisen vuoksi.
  • Riskien hallitseminen ja sinun, muiden henkilöiden sekä Verkkosivuston ja Palveluiden suojaaminen.
  • Yksilöllisen kokemuksen tarjoaminen ja mieltymyksiesi toteuttaminen.
  • Ymmärtää paremmin asiakkaita ja kuinka he käyttävät Verkkosivustoa ja Palveluita ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa.
  • Markkinointi sinulle.
  • Yksilöllisten Palveluiden, tarjousten ja alennusten tarjoaminen Verkkosivustollamme ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.
  • Sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen ja tarjousten tarjoaminen sinulle.
  • Käytäntöjemme ja velvoitteidemme noudattaminen, mukaan lukien muun muassa tiedot ja vastaukset lainvalvontaviranomaisten ja/tai sääntelyviranomaisten pyyntöihin sovellettavan lain, säännön, asetuksen, oikeuslaitoksen tai hallitusten määräyksen, toimivaltaisen lainkäyttöalueen, etsintäpyynnön tai vastaavan oikeudellisen prosessin mukaisesti.
  • Kiistojen ratkaiseminen, maksujen periminen tai vianmääritys.
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen tai muutoin kommunikointi kanssasi.
  • Liiketoimintamme hallinta.

Voimme myös käsitellä Henkilötietoja muihin tarkoituksiin suostumukseesi perustuen, kun sovellettava laki sitä vaatii.

Lähteet, joista keräämme henkilötietoja

Keräämme Henkilötietoja useista lähteistä, mukaan lukien

  • Suoraan sinulta: Keräämme Henkilötietoja suoraan sinulta, kun käytät Verkkosivustoamme tai Palveluitamme, olet yhteydessä meihin tai olet vuorovaikutuksessa suoraan kanssamme.
  • Palveluntarjoajilta ja/tai tietojenkäsittelijöiltä, jotka auttavat meitä Verkkosivuston tai Palvelujen tarjoamisessa: Voimme ottaa palveluntarjoajat mukaan auttamaan meitä Verkkosivuston tai Palveluiden mahdollistamisessa sinulle, meidän ohjeistuksellamme ja puolestamme. Nämä palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja sinusta ja toimittaa niitä meille.
  • Muilta Paxfulin Verkkosivuston käyttäjiltä tai Paxfulin Verkkosivustoon tai Palveluihin integroiduilta kumppaneilta: Muut käyttäjät voivat antaa meille tietoja sinusta kauppatapahtumien tai chattien yhteydessä. Kumppanit voivat myös antaa meille sinusta tietoja, jotka liittyvät vuorovaikutukseesi tai kauppatapahtumiin tällaisten kumppanien kanssa.
  • Kolmansilta osapuolilta, jotka voivat auttaa meitä todentamaan henkilöllisyyden, estämään petoksia ja suojaamaan kauppatapahtumien turvallisuutta.
  • Kolmansilta osapuolilta, jotka voivat auttaa meitä arvioimaan luottokelpoisuuttasi tai taloudellista tilannettasi.
  • Kolmansilta osapuolilta, jotka voivat auttaa meitä analysoimaan henkilötietoja, parantamaan Verkkosivustoa tai Palveluita tai kokemustasi niistä, markkinoimaan tuotteita tai palveluita tai tarjoamaan sinulle alennuksia ja tarjouksia.
  • Sosiaalisen median alustoilta, jos olet tekemisissä kanssamme sosiaalisen median kautta.

Kuinka jaamme tietoja

Tietyissä olosuhteissa voimme paljastaa tiettyjä Henkilötietoja muille henkilöille. Henkilökategoriat, joille voimme jakaa henkilötietoja, ovat:

  • Palveluntarjoajat ja/tai tietojenkäsittelijät: Voimme jakaa Henkilötietoja kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluita ja toimintoja ohjauksessamme ja puolestamme. Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat esimerkiksi tarjota sinulle palveluja, todentaa henkilöllisyytesi, avustaa kauppatapahtumien käsittelyssä, lähettää sinulle mainoksia tuotteistamme ja Palveluistamme tai tarjota asiakastukea.
  • Muut kauppatapahtumien osapuolet, kuten myyjät: Voimme jakaa tietoja kauppatapahtumiesi muiden osallistujien kanssa, mukaan lukien muut käyttäjät, joilta ostat digitaalisen omaisuuden.
  • Rahoituslaitokset ja muut yritykset, jotka auttavat sinua maksujen suorittamisessa kauppatapahtumien yhteydessä
  • Kumppanit, jotka saavat kutsun Verkkosivustoltamme
  • Muut kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai edellyttämällä tavalla, mukaan lukien:
    • Kaikkien lakisääteisten, sääntelyyn perustuvien tai sopimusvelvoitteiden tai minkä tahansa oikeudellisen tai sääntelymenettelyn (kuten voimassa olevan oikeuden määräyksen tai haasteen) noudattaminen;
    • Laillisen oikeuden vahvistaminen, käyttäminen tai puolustaminen;
    • Vastauksena valtion viraston, kuten lainvalvontaviranomaisten tai tuomioistuimen määräyksen pyyntöön;
    • Verkkosivuston käyttöehtojen tai sisäisten käytäntöjemme noudattaminen,
    • Fyysisen vahingon tai taloudellisen menetyksen estämiseksi epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkinnan yhteydessä tai muutoin suojaamaan meidän tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta,
    • Mahdollistamaan Paxfulin liiketoiminnan tai sen osan ostamista tai myyntiä. Esimerkiksi jakamalla tietoja sille yritykselle, jonka kanssa aiomme sulautua tai joka ostaa meidät tai
    • Tukemaan tarkastus-, vaatimustenmukaisuus- ja hallinnointitoimintojamme.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Huomaa, että voimme siirtää sinusta keräämiämme henkilötietoja muihinkin maihin kuin maahan, jossa tiedot alun perin kerättiin. Näissä maissa ei välttämättä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Kun siirrämme henkilötietojasi muihin maihin, ryhdymme toimiin, joiden tarkoituksena on varmistaa, että siirto on sovellettavan lain mukaista.

Evästeet ja verkkomainonta

  • Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet verkkosivustolla.
  • Verkkosivustomme käyttää evästeitä ja seurantatekniikoita toimiakseen ja kohdistaakseen sinulle mahdollisesti kiinnostavaa mainontaa. Lisätietoja on evästekäytännössämme.
  • Paxful voi olla yhteistyössä kolmansien osapuolten mainosverkostojen kanssa joko mainonnan näyttämiseksi Paxful-verkkosivustolla tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Paxful ei valvo näitä verkkosivustoja ja kolmansien osapuolten mainosverkostoja. Mainosverkostokumppanit käyttävät tietotekniikkaa kerätäkseen tietoja verkkotoiminnastasi tarjotakseen sinulle kohdistettua mainontaa kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Jos et halua, että näitä tietoja käytetään kohdistettujen mainosten näyttämiseen, voit ehkä kieltäytyä käymällä osoitteessa:

Huomaa, että tämä ei estä sinua näkemästä mainontaa. Saat edelleen yleisiä mainoksia, jotka eivät perustu erityisiin kiinnostuksen kohteisiisi. Voit hallita evästeiden käyttöä yksittäisen selaimen tasolla. Jos hylkäät evästeet, voit silti käyttää Verkkosivustoamme, mutta mahdollisuutesi käyttää joitain Verkkosivustomme ominaisuuksia tai alueita saattaa olla rajoitettu.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme Henkilötietoja niin kauan kuin tarvitaan niitä tarkoituksia varten, joita varten ne on kerätty, tai sovellettavan lain edellyttämän ajanjakson. Tähän voi sisältyä Henkilötietojen säilyttäminen tapahtuman jälkeisenä aikana. Pyrimme poistamaan Henkilötietosi, kun niitä ei enää tarvita mihinkään yllä kuvatuista liiketoiminnallisista syistä.

Tietoturva

Paxful on ottanut käyttöön suojatoimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojaamaan Henkilötietojasi, mukaan lukien toimenpiteet, jotka on suunniteltu estämään Henkilötietoja menetyksiltä, väärinkäytöltä sekä luvattomalta käytöltä ja paljastamiselta. Silti Paxful ei voi taata tai varmistaa meille Internetissä tai langattomalla yhteydellä lähettämiesi tai meiltä saamiesi tietojen turvallisuutta tai luottamuksellisuutta. Tietojen siirtäminen Internetin kautta aiheuttaa aina jonkin verran riskiä, vaikka Paxful pyrkii suojaamaan tiedot saatuaan ne.

Alle 18-vuotiaat lapset

Paxfulin Verkkosivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta ilman vahvistettua vanhempien suostumusta. Jos saamme tietää, että olemme keränneet tietoja, mukaan lukien Henkilötiedot, alle 18-vuotiaalta henkilöltä ilman vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot välittömästi.

Tietosuojailmoituksen muutokset

Paxful pidättää oikeuden muuttaa tätä Ilmoitusta ajoittain. Ilmoitamme sinulle tämän ilmoituksen muutoksista julkaisemalla tämän Ilmoituksen päivitetyn version täällä, sähköpostitse tai näkyvän ilmoituksen avulla Paxfulin Verkkosivuston kotisivulla. Suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti Verkkosivustolta mahdolliset muutokset.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä Ilmoituksesta tai haluat kysyä meiltä jotain Henkilötietoihin tai yksityisyyteen liittyen, ota meihin yhteyttä osoitteessa: [email protected]

ETA-aluetta koskeva lisäys

Seuraavat tiedot koskevat yksinomaan henkilöitä ja on tarkoitettu yksinomaan niille, jotka asuvat Euroopan talousalueella (ETA).

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Paxful, Inc.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustat

  • Siltä osin kuin käytämme Henkilötietoja sopimusvelvoitteiden tai esittämiesi pyyntöjen täyttämiseen sopimukseen liittyen, tietojenkäsittelyn oikeusperusta on Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.
  • Siltä osin kuin käytämme Henkilötietoja EU:n tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisen laillisen velvoitteen noudattamiseen, tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohta.
  • Siltä osin kuin käytämme Henkilötietoja yksilöiden elintärkeiden etujen suojaamiseen, tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan d alakohta.
  • Siltä osin kuin käytämme Henkilötietoja laillisten kaupallisten etujemme toteuttamiseen, tietojenkäsittelyn oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Luettelo laillisista kaupallisista eduistamme on yllä olevassa osassa otsikolla "Kuinka käytämme tietojasi".

Euroopan talousalueen tietosuojaoikeudet

EU:n lainsäädäntö antaa sinulle tietyt oikeudet Henkilötietoihisi, mukaan lukien:

  • Oikeus pyytää pääsyä Henkilötietoihisi ja niiden oikaisemista.
  • Oikeus pyytää Paxfulia poistamaan tietyt sinua koskevat Henkilötiedot.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen, joka sisältää oikeuden pyytää, että tietyt meille toimittamasi Henkilötiedot siirretään meiltä toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus peruuttaa milloin tahansa kaikki suostumuksesi, jotka olet antanut Paxfulille tietojen keräämiseksi, käyttämiseksi tai jakamiseksi. Huomaa, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta Paxfulin Henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.
  • Oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä Paxfulissa tilanteeseesi perustuvien syiden perusteella.
  • Oikeus pyytää, että Paxful rajoittaa Henkilötietojesi käsittelyä, jos tietyt lakisääteiset rajoitusehdot täyttyvät.
  • Oikeus tehdä valitus Euroopan talousalueen valvontaviranomaiselle.

Huomaa, että sovellettava laki voi säätää poikkeuksia näistä oikeuksista, antaa Paxfulille mahdollisuuden hylätä pyyntösi tai sallia Paxfulin pidentää ajanjaksoa, jonka kuluessa se voi toimia pyynnöstäsi. Paxful voi myös ottaa sinuun yhteyttä todentaakseen henkilöllisyytesi lain sallimalla tavalla ennen kuin ryhtyy toimimaan pyynnöstäsi. Jos haluat käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä yllä olevan osion ”Ota yhteyttä” mukaisesti.

Kansainväliset siirrot

Voimme siirtää ETA-alueen asukkaisiin liittyviä Henkilötietoja maihin, joiden Euroopan komissio ei ole havainnut tarjoavan riittävää suojaa, mukaan lukien Yhdysvallat. Kaikissa tällaisissa siirroissa Paxful toteuttaa suojatoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on varmistaa, että Henkilötietosi saavat riittävän suojan. Jos asut Euroopan talousalueella, Paxful siirtää Henkilötietojasi vain, jos: maalle, johon Henkilötiedot siirretään, on annettu Euroopan komission riittävyyspäätös; Henkilötietojen vastaanottaja sijaitsee Yhdysvalloissa ja on sertifioitu Yhdysvaltojen ja EU:n Privacy Shield -järjestelyssä; Paxful on ottanut käyttöön asianmukaiset suojatoimet siirron suhteen, esimerkiksi tekemällä EU:n vakiosopimuslausekkeita vastaanottajan kanssa, tai sovelletaan GDPR:n yleisen siirtokiellon lakisääteistä poikkeusta. Jos haluat saada kopion mekanismeista, joita Paxful on toteuttanut tukeakseen Henkilötietojen siirtämistä ETA:n ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä edellä olevan ”Ota yhteyttä” -osion mukaisesti.

Kaliforniaa koskeva lisäys

Seuraavat tiedot koskevat Kalifornian osavaltion asukkaita ja on tarkoitettu yksinomaan heille.

Kalifornian tietosuojaoikeutesi

Siinä määrin kuin luovutamme tiettyjä tunnistettavissa olevia henkilötietoja sinusta kolmansille osapuolille, jotka käyttävät niitä suoramarkkinointitarkoituksiinsa, sinulla on oikeus pyytää lisätietoja tietojen vastaanottajista. Voit käyttää tätä oikeutta ottamalla meihin yhteyttä yllä olevassa kohdassa "Ota yhteyttä" kuvatulla tavalla.

Älä seuraa -ilmoitus

Sivustoamme ei ole suunniteltu vastaamaan "Älä seuraa" -signaaleihin tai pyyntöihin.

Faktoja Mitä Paxful tekee henkilökohtaisilla tiedoilla?
Miksi?

Rahoitusyhtiöt päättävät, kuinka ne jakavat henkilökohtaisia tietojasi. Valtakunnallinen laki antaa kuluttajille oikeuden rajoittaa, muttei täysin lopettaa jakamista. Valtakunnallinen laki velvoittaa meitä myös kertomaan sinulle kuinka keräämme, jaamme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi. Ole hyvä ja lue tämä ilmoitus tarkasti ymmärtääksesi, mitä teemme.

Mitä?

Se, minkälaisia henkilökohtaisia tietoja keräämme ja jaamme sinusta, riippuu siitä, mitä tuotetta tai palveluamme käytät. Tämä tieto saattaa sisältää:

  • Henkilötunnuksen tai käyttäjätilien saldot
  • Maksu- tai kauppahistorian
  • Luottohistorian tai -luokituksen

Kun et enää ole asiakkaamme, jatkamme tietojesi jakamista tässä ilmoituksessa mainituilla tavoilla.

Miten?

Kaikkien rahoitusyritysten on jaettava asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja jokapäiväisessä toiminnassaan. Alla olevassa osiossa listaamme syyt siihen, miksi rahoitusyhtiöt voivat jakaa asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja, miksi Paxful valitsee jakaa tietoja ja miten voit rajoittaa tietojesi jakamista.


Syyt sille, miksi voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi

Jakaako Paxful tietoja?

Voitko rajoittaa jakamista?

Jokapäiväistä liiketoimintaamme, kuten kauppojen käsittelyä, käyttäjätilien ylläpitoa, oikeuden määräyksiin ja oikeudellisiin tutkimuksiin vastaamista sekä luottotoimistoille raportoimista varten

Kyllä

Ei

Markkointitarkoituksiimme, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita ja palveluita

Kyllä

Ei

Muiden rahoitusyritysten kanssa tuotettua yhteismarkkinointia varten

Kyllä

Ei

Kumppaneidemme jokapäiväisiä liiketarpeita varten - tietoa transaktioistasi ja kokemuksistasi

Kyllä

Ei

Kumppaneidemme jokapäiväisiä liiketarpeita varten - tietoa luottokelpoisuudestasi

Ei

Emme jaa

Markkinointia varten yrityksille, jotka eivät ole kumppaneitamme

Ei

Emme jaa

Kysymyksiä?

Mene osoitteeseen www.paxful.com

Keitä me olemme

Kuka antaa tämän ilmoituksen?

Paxful antaa tietosuojailmoituksen ja se pätee henkilökohtaiseen Paxful-käyttäjätiliisi.

Mitä me teemme

Kuinka Paxful suojelee henkilötietojani?

Käytämme valtakunnallisen lainsäädännön mukaisia turvallisuusmenetelmiä henkilötietojesi suojeluun luvattomalta käytöltä. Nämä menetelmät sisältävät tietokoneiden palomuurit sekä suojatut tiedostot ja rakennukset.

Kuinka Paxful kerää henkilötietojani?

Keräämme henkilötietojasi, kun esimerkiksi

  • luot käyttäjätilin tai annat tietoja
  • annat meille yhteystietoja tai teet siirron
  • käytät Paxful-käyttäjätiliäsi varojen lähettämiseen tai vastaanottamiseen

Keräämme henkilötietojasi myös muilta tahoilta, kuten luottotoimistoilta, kumppaneilta sekä muilta yrityksiltä.

Miksi en voi rajoittaa kaikkea jakamista?

Valtakunnallinen lainsäädäntö antaa sinulle oikeuden rajoittaa vain

  • jakamista kumppaneiden jokapäiväisiä liiketoimia varten - tietoa luottokelpoisuudestasi
  • kumppaneita käyttämästä tietojasi markkinointitarkoituksiin
  • jakamista kolmannen osapuolen yrityksille markkinointia varten

Osavaltion lainsäädäntö ja tietyt yritykset saattavat antaa sinulle lisää oikeuksia rajoittaa jakamista. Lue alta lisää osavaltion lainsäädännön tarjoamista oikeuksista.

Määritelmät

Kumppanit

Yritykset, joilla on yhteistä omistajuutta tai toimeenpanovaltaa. Ne voivat olla joko rahoitus- tai muita yhtiöitä.

  • Kumppaneihimme lukeutuvat Paxful Holdings, Inc.:n hallinnassa olevat yhtiöt

Kolmannet osapuolet

Yritykset, joilla ei ole yhteistä omistajuutta tai toimeenpanovaltaa. Ne voivat olla joko rahoitus- tai muita yhtiöitä.

  • Kolmannen osapuolen yhtiöihin, joiden kanssa jaamme henkilötietoja, kuuluvat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat palveluja ja toimintoja puolestamme.

Yhteismarkkinointi

Virallinen sopimus kolmannen osapuolen rahoitusyhtiön kanssa, joka markkinoi rahoitustuotteita tai -palveluita sinulle.

  • Yhteismarkkinointikumppaneihimme kuuluu rahoitusyhtiöitä.

Muuta tärkeää tietoa

Saatamme siirtää henkilötietojasi toiseen valtioon muun muassa asiakaspalvelun tai maksutapahtumien käsittelyn vuoksi.

Kalifornia: Jos Paxful-käyttäjätililläsi on kalifornialainen postiosoite, emme jaa sinusta kerättyjä henkilötietoja muuten kuin Kalifornian lainsäädännön puitteissa.

Vermont: Jos Paxful-käyttäjätililläsi on vermontilainen osoite, emme jaa sinusta kerättyjä henkilötietoja kolmansien osapuolien kanssa muuten kuin lainsäädännön puitteissa tai sinun antaessa siihen luvan.