Paxful, Inc. Fortrolighedspolitik

Paxful, Inc. (også kaldet "Paxful," "vi", "os" eller "vores") tager skridt til at beskytte dit privatliv. I denne Fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitik") beskriver vi de typer personlige oplysninger, vi kan indsamle fra dig i forbindelse med din brug af vores websteder, herunder, men ikke begrænset til, https://paxful.com/, Paxful-pungen, vores online Bitcoin-handelsplatform, mobile applikation, sociale mediesider eller andre online egenskaber (samlet "Webstedet"), eller når du bruger et af de produkter, tjenester, indhold, funktioner, teknologier eller funktioner, vi tilbyder (samlet kaldet "Tjenester").

Politikken er designet til at hjælpe dig med at få oplysninger om vores fortrolighedspraksis og til at hjælpe dig med at forstå dine privatlivsvalg, når du bruger vores websted og tjenester. Bemærk, at vores servicetilbud kan variere efter region.

Til alle formål skal den engelsksprogede version af denne Fortrolighedspolitik være det originale, gældende instrument. I tilfælde af konflikt mellem den engelsksprogede version af denne Fortrolighedspolitik og enhver efterfølgende oversættelse til ethvert andet sprog, vil den engelsksprogede version være gældende og kontrollere.

Personlige oplysninger, vi indsamler

Vi indsamler oplysninger, der vedrører dig (“Personlige data”) i forbindelse med din brug af webstedet, vores tjenester. Eller på anden måde i forbindelse med vores forhold til dig. De typer personlige data, som vi kan få fra dig, kan omfatte:

Biografiske data, herunder:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Land
  • Fulde adresse
  • Fødselsdato

Paxful kontooplysninger, herunder:

  • Brugernavn
  • Brugerprofiloplysninger i afsnittet “Bio”
  • Profilbillede
  • Tilmeldingsdato
  • Standard valuta
  • Tidszone
  • Standard sprog

Paxful kontoaktivitet, herunder:

  • Handelschatbeskeder (som kan indeholde økonomiske oplysninger, hvis du giver dem til sælgere)
  • Vedhæftninger til handelchat
  • Handelsaktivitet
  • Transaktionshistorik
  • Partnernavn
  • Partner ID
  • Partnerlink
  • Partnertransaktioner
  • Tilbud oprettet
  • Tilbudsvilkår
  • Handelsinstruktioner
  • Kontonotifikationer
  • Kontostatus

Data vedrørende din pung med digitale aktiver, herunder:

  • Private nøgler
  • Offentlige nøgler
  • Pung saldo
  • Transaktioner modtaget
  • Transaktioner sendt

Data indsamlet i forbindelse med "Kend din kunde" (KYC) overholdelse, herunder:

  • Regeringsudstedt ID
  • Adressebevis
  • Fotografier, hvis du vælger at give dem til os
  • Video, hvis du vælger at give dem til os

Enheds- og webstedsbrugsdata, herunder:

  • Ip adresser
  • Cookie-id og / eller andre enhedsidentifikatorer
  • Oplysninger vedrørende din adgang til webstedet, såsom enhedens karakteristika, dato og klokkeslæt
  • Sprogpræferencer
  • Oplysninger om handlinger, der er udført under brug af webstedet

Hvordan vi bruger dine data

Forretningsformål, hvortil vi indsamler, bruger, opbevarer og deler dine personlige data til, kan omfatte:

  • At levere tjenester gennem drift af webstedet, herunder til at:
    • Registrere, oprette og vedligeholde din konto;
    • Godkende din identitet og eller din adgang til en konto, eller hjælpe sælgere med at bekræfte din identitet;
    • Initiere, lette, behandle og/eller udføre transaktioner;
    • Kommuniker med dig angående din konto eller eventuelle tjenester, du bruger;
    • Kontrollere kreditværdighed, KYC eller andre lignende anmeldelser;
    • Evaluere ansøgninger; eller
    • Sammenligne oplysninger med henblik på nøjagtighed og verifikationsformål.
  • At håndtere risici og beskytte dig, andre personer og webstedet og tjenesterne.
  • At give en personlig oplevelse og implementere dine præferencer.
  • Bedre at forstå kunder og hvordan de bruger og interagerer med webstedet og tjenesterne.
  • At markedsføre for dig.
  • At levere personlige Tjenester, tilbud og promoveringer på vores websted og tredjepartswebsteder.
  • At give dig stedsspecifikke muligheder, funktionaliteter og tilbud.
  • At overholde vores politikker og forpligtelser, herunder, men ikke begrænset til, videregivelser og svar som svar på anmodninger fra retshåndhævende myndigheder og/eller tilsynsmyndigheder, i overensstemmelse med enhver gældende lov, regel, regulering, retslig eller statslig orden, reguleringsmyndighed for kompetent jurisdiktion, anmodning om opdagelser eller lignende juridiske processer.
  • At løse tvister, opkræve gebyrer eller fejlfinde problemer.
  • At levere kundeservice til dig eller på anden måde kommunikere med dig.
  • At styre vores forretning.

Vi kan også behandle personoplysninger til andre formål baseret på dit samtykke, når det kræves af gældende lov.

Kilder, hvorfra vi indsamler personlige data

Vi indsamler personlige data fra en række kilder, herunder

  • Direkte fra dig: Vi indsamler personlige data direkte fra dig, når du bruger vores websted eller tjenester, kommunikerer med os eller interagerer direkte med os.
  • Fra tjenesteudbydere og/eller databehandlere, der hjælper os med at levere webstedet eller tjenesterne: Vi kan engagere tjenesteudbydere til at hjælpe os med at lette webstedet eller tjenesterne til dig efter vores vejledning og på vores vegne. Disse tjenesteudbydere kan indsamle oplysninger om dig og give dem til os.
  • Fra andre brugere på Paxful-webstedet eller fra tilknyttede virksomheder integreret med Paxful-webstedet eller -tjenesterne: Andre brugere kan give os oplysninger om dig i forbindelse med transaktioner eller chats. Partnere kan også give os oplysninger om dig relateret til dine interaktioner eller transaktioner med sådanne partnere.
  • Fra tredjeparter, der kan hjælpe os med at verificere identitet, forhindre svindel og beskytte transaktionssikkerheden.
  • Fra tredjeparter, der kan hjælpe os med at evaluere din kreditværdighed eller økonomiske forhold.
  • Fra tredjeparter, der kan hjælpe os med at analysere personlige data, forbedre webstedet eller tjenesterne eller din oplevelse af det, markedsføre produkter eller tjenester eller tilbyde dig kampagner og tilbud.
  • Fra sociale medieplatforme, hvis du interagerer med os via sociale medier.

Hvordan vi deler data

Under visse omstændigheder kan vi videregive visse personlige data til andre personer. Kategorierne af personer, som vi kan dele personlige data med, inkluderer:

  • Tjenesteudbydere og/eller databehandlere: Vi deler muligvis personoplysninger med tredjepartsudbydere, der udfører tjenester og funktioner efter vores anmodning og på vores vegne. Disse tredjepartsudbydere kan for eksempel give dig tjenester, bekræfte din identitet, hjælpe med behandling af transaktioner, sende dig reklamer for vores produkter og tjenester, eller yde kundesupport.
  • Andre parter i transaktioner, såsom sælgere: Vi deler muligvis oplysninger med de andre deltagere i dine transaktioner, herunder andre brugere, som du køber det digitale aktiv fra.
  • Finansielle institutioner og andre virksomheder, der er involveret i at hjælpe dig med at foretage betalinger i forbindelse med transaktioner
  • Partnere der modtager henvisninger fra vores websted
  • Andre tredjeparter til vores forretningsformål eller som lovligt tilladt eller krævet, herunder:
    • For at overholde enhver juridisk, lovgivningsmæssig eller kontraktlig forpligtelse eller enhver juridisk eller reguleringsmæssig proces (såsom en gyldig retskendelse eller stævning);
    • At etablere, udøve eller forsvare juridiske krav;
    • Som svar på en anmodning fra et regeringsorgan, såsom retshåndhævende myndigheder eller en retskendelse;
    • At håndhæve vores servicevilkår for webstedet eller vores interne politikker;
    • At forhindre fysisk skade eller økonomisk tab i forbindelse med en efterforskning af mistanke om, eller faktisk ulovlig aktivitet eller på anden måde beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed;
    • At lette et køb eller salg af hele eller en del af Paxfuls forretning. For eksempel ved at dele data med en virksomhed vi planlægger at fusionere med eller blive opkøbt af; eller
    • At understøtte vores revision, overholdelse og virksomhedsledelsesfunktioner.

Internationale dataoverførsler

Bemærk, at vi muligvis overfører personlige data, som vi indsamler om dig, til andre lande end det land, hvor oplysningerne oprindeligt blev indsamlet. Disse lande har muligvis ikke de samme databeskyttelseslove som i det land, hvor du oprindeligt leverede oplysningerne. Når vi overfører dine personlige data til andre lande, tager vi skridt, der er designet til at sikre, at overførslen er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Cookies og onlineannoncering

  • En cookie er en lille tekstfil, som et websted gemmer på din computer eller mobilenhed, når du besøger webstedet.
  • Vores websted bruger cookies og sporingsteknologier til at drive og til at målrette annoncering, der kan være af interesse for dig. For yderligere information henvises til vores cookie-politik.
  • Paxful kan samarbejde med tredjeparts annoncenetværk for enten at vise reklamer på Paxfuls websted eller på tredjepartswebsteder. Disse websteder og tredjeparts annoncenetværk kontrolleres ikke af Paxful. Annoncenetværkspartnere bruger datateknologier til at indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter for at give dig målrettet annoncering baseret på dine interesser. Hvis du ikke ønsker at bruge disse oplysninger til at vise dig målrettede annoncer, kan du muligvis fravælge ved at besøge:

Bemærk, at dette ikke fravælger dig at blive vist reklamer; du vil fortsat modtage generiske annoncer, der ikke er baseret på dine specifikke interesser. Du kan kontrollere brugen af cookies på det enkelte browserniveau. Hvis du afviser cookies, kan du stadig bruge vores websted, men din evne til at bruge nogle funktioner eller områder på vores websted kan være begrænset.

Datalagring

Vi lagrer personoplysninger i den periode, der er nødvendig til de formål, hvortil de blev indsamlet, eller i sådanne perioder som krævet af gældende lovgivning. Dette kan omfatte opbevaring af personlige data i perioder efter en transaktion. Vi bestræber os på at slette dine personlige data, når de ikke længere er nødvendige for nogen af de forretningsformål, der er beskrevet ovenfor.

Datasikkerhed

Paxful har implementeret beskyttelsesforanstaltninger designet til at beskytte dine personoplysninger, herunder foranstaltninger designet til at forhindre personoplysninger mod tab, misbrug og uautoriseret adgang og videregivelse. Alligevel kan Paxful ikke garantere sikkerheden eller fortroligheden af de oplysninger, du sender til os eller modtager fra os via internettet eller trådløse forbindelser. Overførsel af data via Internettet medfører altid en vis risiko, selvom Paxful bestræber sig på at beskytte data, når de først har modtaget dem.

Børn under 18 år

Paxfuls websted er ikke beregnet til børn under 18 år. Vi indsamler ikke bevidst data fra børn under 18 år uden bekræftet samtykke fra forældre. Hvis vi får at vide, at vi har indsamlet oplysninger, inklusive personlige data, fra en person under 18 år uden forældres samtykke, sletter vi disse oplysninger med det samme.

Ændringer af fortrolighedspolitikken

Paxful forbeholder sig ret til at ændre denne politik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer til denne politik ved at sende en revideret version af denne politik her, via e-mail eller ved hjælp af en fremtrædende meddelelse på Paxful-webstedet. Vi anbefaler, at du regelmæssigt tjekker webstedet for eventuelle ændringer.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne politik eller ønsker at stille en forespørgsel til os angående personoplysninger eller privatlivets fred, bedes du kontakte os på: [email protected]

EØS-tillæg

Følgende oplysninger gælder for og er udelukkende beregnet til personer, der er bosiddende inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for dine personlige data er Paxful, Inc.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

  • I det omfang vi bruger personlige data til at udføre kontraktlige forpligtelser eller anmodninger fra dig i forbindelse med en kontrakt, er artikel 6, stk. 1, litra b), i den generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”) det juridiske grundlag for vores databehandling.
  • I det omfang vi bruger personlige data til at overholde en juridisk forpligtelse i henhold til EU- eller medlemsstatsret, er artikel 6, stk. 1, litra c), i GDPR det juridiske grundlag for vores databehandling.
  • I det omfang vi bruger personlige data til at beskytte enkeltpersoners vitale interesser, er artikel 6, stk. 1, litra d), i GDPR det juridiske grundlag for vores databehandling.
  • I det omfang vi bruger personlige data til forfølgelse af vores legitime forretningsinteresser, er artikel 6, stk. 1, litra f, i GDPR det juridiske grundlag for vores databehandling. En liste over vores legitime forretningsinteresser findes i ovenstående afsnit med titlen "Hvordan vi bruger dine data".

Europæiske databeskyttelsesrettigheder

Europæisk lov giver dig visse rettigheder med hensyn til dine personlige data, herunder:

  • Retten til at anmode om adgang til og rettelse af dine personoplysninger.
  • Retten til at anmode om, at Paxful sletter visse personlige data, der vedrører dig.
  • Retten til dataportabilitet, som inkluderer retten til at anmode om, at visse personoplysninger, du har givet os, overføres fra os til en anden dataansvarlig.
  • Retten til at tilbagetrække ethvert samtykke, du har givet Paxful, til at indsamle, bruge eller dele dine data til enhver tid. Bemærk, at tilbagetrækningen af samtykket ikke påvirker lovligheden af Paxfuls behandling af dine personoplysninger inden din tilbagetrækning.
  • Retten til at gøre indsigelse mod Paxfuls behandling af dine personoplysninger på baggrund af specifikke grunde til din særlige situation.
  • Retten til at anmode om, at Paxful begrænser behandlingen af dine personoplysninger, hvis visse lovbestemte betingelser for begrænsning er opfyldt.
  • Retten til at indgive en klage til en europæisk tilsynsmyndighed.

Bemærk, at gældende lovgivning kan give undtagelser fra nogen af disse rettigheder, tillade Paxful at afvise din anmodning eller tillade Paxful at forlænge den periode, hvor de kan handle efter din anmodning. Paxful kan også kontakte dig for at bekræfte din identitet, som loven tillader det, inden du handler på din anmodning. For at udøve nogen af disse rettigheder bedes du kontakte os som beskrevet i ovenstående afsnit med titlen "Kontakt os".

Internationale overførsler

Vi overfører muligvis personoplysninger vedrørende EØS-borgere til lande, der ikke er fundet af Europa-Kommissionen til at yde tilstrækkelig beskyttelse, herunder USA. For sådanne overførsler implementerer Paxful beskyttelsesforanstaltninger, der er designet til at sikre, at dine personoplysninger har et passende niveau af beskyttelse. Hvis du befinder dig i EØS, overfører Paxful kun dine personoplysninger, hvis: det land, hvortil personoplysningerne overføres, er tildelt en beslutning om tilstrækkelighed fra Europa-Kommissionen; modtageren af ​​personoplysningerne har placering i USA og har certificeret under US-EU Privacy Shield Framework; Paxful har indført passende beskyttelsesforanstaltninger i forbindelse med overførslen, f.eks. ved at indgå EU-standardkontraktsklausuler med modtageren, eller en gældende lovbestemt undtagelse fra GDPR's generelle overførselsforbud. For at få en kopi af de mekanismer, som Paxful har udført for at understøtte dets overførsel af personlige data uden for EØS, skal du kontakte os som beskrevet i afsnittet "Kontakt os" ovenfor.

Californien-tillæg

Følgende oplysninger gælder for og er udelukkende beregnet til beboere i staten Californien.

Dine rettigheder til privatlivets fred i Californien

I det omfang vi videregiver visse personligt identificerbare oplysninger om dig til tredjeparter, der bruger dem til deres direkte markedsføringsformål, har du ret til at anmode om yderligere oplysninger om modtagere af dine oplysninger. For at udøve denne ret, bedes du kontakte os som beskrevet i ovenstående afsnit med titlen "Kontakt os."

Spor ikke videregivelse

Vores websted er ikke designet til at svare på "Spor ikke" signaler eller anmodninger.

Facts What does Paxful do with your personal information?
Why?

Financial companies choose how they share your personal information. Federal law gives consumers the right to limit some but not all sharing. Federal law also requires us to tell you how we collect, share, and protect your personal information. Please read this notice carefully to understand what we do.

What?

The types of personal information we collect and share depend on the product or service you have with us. This information can include:

  • Social Security number or account balances
  • Payment history or transaction history
  • Credit history or credit scores

When you are no longer our customer, we continue to share your information as described in this notice.

How?

All financial companies need to share customers' personal information to run their everyday business. In the section below, we list the reasons financial companies can share their customers' personal information; the reasons Paxful chooses to share; and whether you can limit this sharing.


Reasons we can share your personal information

Does Paxful share?

Can you limit this sharing?

For our everyday business purposes - such as to process your transactions, maintain your account(s), respond to court orders and legal investigations, or report to credit bureaus

Yes

No

For our marketing purposes - to offer our products and services to you

Yes

No

For joint marketing with other financial companies

Yes

No

For our affiliates' everyday business purposes - information about your transactions and experiences

Yes

No

For our affiliates' everyday business purposes - information about your creditworthiness

No

We don't share

For nonaffiliates to market to you

No

We don't share

Questions?

Go to www.paxful.com

Who we are

Who is providing this notice?

The privacy notice is provided by Paxful and is applicable to your personal Paxful account.

What we do

How does Paxful protect my personal information?

To protect your personal information from unauthorized access and use, we use security measures that comply with federal law. These measures include computer safeguards and secured files and buildings.

How does Paxful collect my personal information?

We collect your personal information, for example, when you

  • open an account or provide account information
  • give us contact information or make a transfer
  • use your Paxful account to send or receive funds

We also collect personal information from others, such as credit bureaus, affiliates, and other companies.

Why can’t I limit all sharing?

Federal law gives you the right to limit only

  • sharing for affiliates' everyday business purposes — information about your creditworthiness
  • affiliates from using your information to market to you
  • sharing for nonaffiliates to market to you

State laws and individual companies may give you additional rights to limit sharing. See below for more on your rights under state law.

Definitions

Affiliates

Companies related by common ownership or control. They can be financial and nonfinancial companies.

  • Our affiliates include companies under common control of Paxful Holdings, Inc.

Nonaffiliates

Companies not related by common ownership or control. They can be financial and nonfinancial companies.

  • Nonaffiliates with which we share personal information include service providers that perform services or functions on our behalf.

Joint marketing

A formal agreement between nonaffiliated financial companies that together market financial products or services to you.

  • Our joint marketing partners include financial companies.

Other important information

We may transfer personal information to other countries, for example, for customer service or to process transactions.

California: If your Paxful account has a California mailing address, we will not share personal information we collect about you except to the extent permitted under California law.

Vermont: If your Paxful account has a Vermont address, we will not share personal information we collect about you with nonaffiliates unless the law allows or you provide authorization.